Konkurentne kamatne stope kredita za energetsku efikasnost Hypo banke


Jedinstvena prilika za sve građane koji žele da ulažu u unapređenje kvaliteta stanovanja, uštedu energije ali i smanjenje mesečnih troškova


Beograd, 25. maj 2012 – Hypo Alpe Adria banka ponudila je građanima veoma povoljne potrošačke kredite za unapređenje energetske efikasnosti – dinarske kredite bez učešća i sa fiksnom kamatnom stopom od NKS 5,00% ( EKS od 5,59%) i kredite indeksirane u evrima NKS 7,00% (EKS 7,51 %). Krediti se odobravaju u skladu sa Programom Vlade Republike Srbije o finansiranju projekata za unapređenje energetske efikasnosti u 2012. godini.

Građani mogu da apliciraju za kredite u iznosu do 10 hiljada evra, koji se odobravaju u dinarskoj protivvrednosti, a  prema iznosu na profakturi. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 5,00 odsto za dinarske kredite za koje nije potrebno učešče, dok je u slučaju indeksiranih kredita u evrima kamatna stopa 7,00 odsto, uz učešće od 30 odsto. Rok otplate kredita iznosi od 12 do 60 meseci, u zavisnosti od mogućnosti i planova građana, a fiksna kamatna stopa omogućava nepromenjene rate kredita tokom celog perioda otplate.

Nastojimo da adekvatnom i konkurentnom ponudom odgovorimo na zahteve globalnih trendova i zajedno sa našim nadležnim institucijama, doprinesemo unapređenju svesti građana o značaju očuvanja životne sredine. Uvođenjem kredita za unapređenje energetske efikasnosti, klijentima nudimo veoma isplativu investiciju, jer im pored dugoročne uštede energije omogućavamo i značajno smanjenje mesečnih računa za struju i grejanje, rekao je Dušan Mihailović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d Beograd.

Krediti su predviđeni za nabavku i postavljanje izolacije, zamenu spoljašnje stolarije, nabavku i ugradnju energetski efikasnijih peći, kao i za izvođenje drugih radova koji unapređuju energetsku efikasnost. Na ovaj način, građani mogu da uštede energiju i značajno smanje mesečne troškove, posebno u zimskom periodu kada je potrošnja energenata znatno veća.

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd uspešno posluje u Srbiji od 2002. godine. Prisutna je u 23 grada širom Srbije, a tokom 2012. godine je planirano proširenje poslovne mreže. Vlasnik Hypo Alpe-Adria-Bank International AG, kao banke – matice je stoprocentno država Austrija. Hypo Alpe Adria uspešno posluje na tržištima Austrije, Srbije, Italije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Bugarske, Makedonije i Mađarske.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s