НИС и ове године уз ФЕСТ!


Београд, 25. фебруар 2011.

Нафтна индустрија Србије другу годину за редом подржава Међународни филмски фестивал ФЕСТ, који ће се под слоганом „У ком си филму” одржати у Београду од 25. фебруара до 6. марта 2011. године.

На промотивном штанду Нафтне индустрије Србије у холу Сава центра, сваког дана током трајања фестивала, у периоду од 18.30 до 22.30 часова, сви љубитељи филма моћи ће да провере знање из филмске уметности у оквиру НИС ФЕСТ квиза. Идеја компаније, као партнера и генералног спонзора филмског фестивала, јесте да награди најбоље познаваоце и верне посетиоце ФЕСТ-а вредним наградама. Најуспешнији такмичар добиће ваучер у износу од 15.000 динара за куповину бензина на НИС-овој бензинској станици. Бројни поклони очекују и све остале учеснике квиза.

„Ширење идеја, отварање нових видика и погледа, и промоција уметничког талента уопште, вредности су које ФЕСТ негује, а због којих наша компанија већ другу годину подржава ову манифестацију. Како је НИС лидер на тржишту нафтних деривата, а ФЕСТ у области филмске уметности, сарадња два бренда дошла је природно и на обострано задовољство. Ове године посебну пажњу поклонили смо посетиоцима, верним филмским сладокусцима, јер смо ту због њих и захваљујући њима”, изјавила је Сања Лубардић, директорка Дирекције за екстерне комуникације НИС-а.

“Ове године ФЕСТ је рађен у скромним оквирима, али уз велики труд да се обезбеди нека врста новог оптимизма. Управо због тога, подршка партнера нам је изузетно важна, посебно ако се, као што је то урадио НИС, пажња обрати на посетиоце, нашу највернију публику. Захваљујући њима и њиховој подршци трајемо из године у годину, јер су управо они, и приказани филмови на фестивалу, показатељ нашег квалитета и успеха”, рекао је Борислав Анђелић, уметнички директор ФЕСТ-а.

Подршка највећој филмској манифестацији у Србији део је програма друштвене одговорности компаније «Култура без граница» са циљем подршке пројектима који побољшавају културни живот заједнице у којој НИС послује.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s