Ugovor sa povlašćenim proizvođačem


Ugovore o otkupu električne energije, po feed-in tarifi, će sa povlašćenim proizvođačima zaključivati JP EPS. Informacije o potrebnoj dokumentaciji i licima za kontakt se mogu dobiti na sajtu JP EPS http://www.eps.rs/obnovljiviizvori.htm.

ОПШТЕ  НАПОМЕНЕ

Образац Захтева за закључивање уговора o oткупу електричне енергије може се преузети на интернет страници Јавног предузећа „Електропривреда Србије“, Београд, на адреси www.eps.rs

Лице за контакт је Мијат Милошевић, директор Сектора за промет електричном енергијом, телефон 011/395 23 11, e mаil – mijat.milosevic@eps.rs

Попуњен захтев, потписан од стране одговорног лица и оверен печатом подносиоца захтева, заједно са потребном документацијом доставља се препорученом пошиљком или лично предајом на писарници на адресу: Јавно предузеће „Електропривреда Србије“, 11000 Београд, Улица Балканска број 13, са назнаком: за закључивање уговора о откупу електричне енергије.

Уз Захтев се обавезно прилаже попуњен образац Прилога број 1 – Техничко-енергетске карактеристике Електране и Прилога број 4 – Списак овлашћених лица за размену информација

Уговор о откупу електричне енергије закључује се са подносиоцем захтева који поднесе потпуни захтев. Потпуним захтевом сматраће се захтев уз који је приложена тражена документација у оригиналу или оверена фотокопија и исправно попуњен образац захтева за закључивање уговора, као и Прилог број 1 и Прилог број 4.

Јавно предузеће „Електропривреда Србије“ ће на основу провере поднетог захтева и потпуности тражене документације обавестити подносиоца захтева о датуму и месту потписивања Уговора о откупу електричне енергије или о начину и року за достављање недостајуће документације или о неопходности прецизирања потребних података.

Јавно предузеће „Електропривреда Србије“ ће подносиоцу захтева, истовремено са достављањем обавештења о времену и месту закључивања уговора, у прилогу доставити предлог Уговора о откупу електричне енергије, који је сачињен на основу модела на који је сагласност дало Министарство рударства и енергетике актом број 312-01-01039/2009-12, од 22. априла 2010. године, прилагођен подацима из попуњеног обрасаца захтева за закључивање уговора о откупу електричне енергије.

Уговор се примењује почев од дана почетног очитавања бројила на месту прикључења Електране из које Повлашћени произвођач испоручује електричну енергију у електроенергетски систем.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s